Informatikai Tanácsadó Vonalunk: (+36 30) 864 6511
Bejelentkezés:
Felhőmegoldások


A különböző felhőszolgáltatások terjedési ütemét látva, napjainkban már nem az a kérdés, hogy megéri-e, szabad-e, hanem az, hogy mikor jön el a pillanat, hogy „felhőbe menjen” egy cég, hiszen bármely nagy szolgáltató felhőszolgáltatást is választjuk, az kényelmes, biztonságos, gyors és költséghatékony. A lehetséges döntési/átváltási időpontok a következők:

  • új eszközök (szerver, hardver, szoftver) beszerzése

  • új projekt/cég indítása, amelyhez személyre szabott/tervezett informatikai rendszerre és infrastruktúrára van szükség

  • informatikai audit során feltárt bizonyos hibák megoldása

  • ügyvezetői kérések az IT költségek optimalizálására


A felhőszolgáltatások legnagyobb előnye, hogy az igénybevett szolgáltatások használatarányos díja annak függvényében alakul ki, hogy mekkora erőforrást kell lekötnie az Ön cégének és az alábbi paraméterekből, milyen pontos igényei vannak: processzor (db), memória (GB), merevlemez (GB) és szoftverek.

Mivel számos nagy szolgáltató (IBM, Microsoft, Fujitsu, stb.) nyújt már nagyon megbízható, stabil és kényelmes felhőszolgáltatásokat, melyek között megtaláljuk a felhők nyilvános, privát, vagy hibrid formáját, így mindig az adott cég profiljának és a menedzsment elvárásainak megfelelő megoldást kell választani, melyek közötti választásban, ingyenes tanácsadást nyújtunk.
Amennyiben mélyebb vagy részletesebb információt szeretne megtudni ezen szolgáltatásokról, úgy kérje ingyenes tanácsadásunkat!


Szeretnék többet megtudni erről a szolgáltatásról!
Szeretnék többet megtudni erről a szolgáltatásról!
Név*:
Adja meg a nevét!
Cégnév*:
Adja meg a cége nevét!
E-mail*:
Adja meg helyesen az emailcímét!
Telefon:+36
Kérdés*:
Adja meg kérdését!
 
A *al jelölt mezők megadása kötelező.
Köszönjük, hamarosan jelentkezünk...

Amennyiben az IBM bevezető árú akciós szolgáltatására kíváncsi, úgy arról itt tájékozódhat.Milyen cégeknek ajánljuk az adott szolgáltatást?

  • Minden olyan cégnek, ahol szerver beszerzést terveznek

  • Akik csökkenteni szeretnék az informatikai beruházási költségeiket

  • Amely cégeknél volt már adatvesztés és/vagy nem stabil a szervereik működéseMiért a Master-IT-t válassza Felhőszolgáltatójának?


  • Mert az IBM-mel kötött partneri megállapodásunk révén nagyon kedvező, bevezető áron kínáljuk ezt a szolgáltatást.Érdekel ez a szolgáltatás. Ajánlatot kérek rá!
Érdekel ez a szolgáltatás. Ajánlatot kérek rá!
Név*:
Adja meg a nevét!
Cégnév*:
Adja meg a cége nevét!
E-mail*:
Adja meg helyesen az emailcímét!
Telefon:+36
Esetleges kérdés:
 
A *al jelölt mezők megadása kötelező.
Köszönjük, hamarosan jelentkezünk...


Rólunk mondták
Dr. Tényi Géza
Koppányi & Tényi Ügyvédi Iroda,
ügyvéd
A Master-IT Ügyvédi Irodánk részére teljeskörű hardver- és szoftvertámogatást nyújt, ide értve a munkánkhoz szükséges informatikai rendszerek kialakítását és üzemeltetését. Olyan vállalkozásoknak ajánljuk cégeteket, akik megbízható és hatékony informatikai hátteret keresnek és a költségtakarékos megoldásokat is előnyben részesítik. Bizalommal fordulunk hozzájuk, hiszen eddig minden problémánk megoldásában megfelelő segítséget nyújtottak.
Ingyenes tanulmányok,
piaci újdonságok
Piaci újdonságok, döntés-előkészítő tanulmányok, segédanyagok első kézből! Amennyiben szeretnél ezekről elsőnek értesülni, úgy klikk ide!
A MasterIT az oldalra vonatkozóan minden jogot fenntart. További információkat a jogi tudnivalókban, illetve a kapcsolat menüpontban talál.